Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitség! Bios frissités után...

Segitség! Bios frissités után bekapcsol a gép, biosba betudok lépni de nem jelentkezik be a windowsba?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne ezt orvosolni ha lehet , esetleg szervizbe mennyiért csinálják meg ? Toshiba satellite a300 .

2013. aug. 18. 12:30
 1/7 soccerway ***** válasza:
arról a lemezről bootol, amin a windows is van?
2013. aug. 18. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna bios-t frissítsél ha nem értesz hozzá, egyáltalán miért frissítetted ?
2013. aug. 18. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Arrol bootol sztem , bekapcsolom és a toshiba feliratos képernyö után kijön egy olyan hogy windows hiba utáni helyreállitás lejjeb két opcioval :

Javitás inditása (ajánlott)

Windows normál modu inditása

De az van hogy a javito nem tidja automatikusan megjavitani a számitogépet :ezt irja

2013. aug. 18. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
A diagnosztikai részletekben az áll hogy nem sikerült megállapitani a hiba okát
2013. aug. 18. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ahci mód beállítása alaphelyzetbe áll, állítsad vissza arra amin volt
2013. aug. 18. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocs a hülye kérdésért , de azt hol kell beálitani?
2013. aug. 18. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát beléptem a biosba , és volt ott valami sata opcio és annál azt lehetet választani hogy ahpci vagy compatibility és átálitottam compatibilityre és ostmár bejelentkezett :D

Millio köszönet , örök hálám !!!

2013. aug. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!