Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok mondani jó játékokat...

Tudnátok mondani jó játékokat erre a gépre? (akció, Kaland)

Figyelt kérdés

Core 2 Duo E6550 2,33GHz 4MB cache!!!

Memória: 2GB DDR2

Videókártya: SAPPHIRE HD6450, 2GB DDR3

DirectX-verzió: DirectX 11

Op. rendszer: Windows 7

olyan játékokat kellene írnotok amiknek a grafikája nem annyira rossz és amiből tudnék gameplay-t csinálni!! ja és olyanokat írjatok hogy fraps-nál ne akadozzanak a játékok előre s köszi (zöld pacsi minden normális válaszadónak megy!)

2013. aug. 18. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Tomb Raider 2013 ,elég jó kaland játék sok akcióval,szerintem frapsnál is lenne annyi fps-ed,hogy tudj játszani,persze nem max beállítások mellett. Torchlight 2,rts akció-rpg,nem valami nagy a gépigénye.
2013. aug. 18. 10:32
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)) még válom a kommenteket jaa és ment a zöld pacsi ha még tudsz akkor írj lécyves :))
2013. aug. 18. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Resident Evil 5-6 is elég jó,Devil May Cry 2013 is elég jól lett optimalizálva,nekem 70-100 fps-em volt max grafikán,HD 7770-em van (GHz edition),szerintem ebből is jó gameplay-t lehetne csinálni egy 45-50fps átlaggal.Előző voltam...
2013. aug. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!