Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan rakjam fel a Windows...

Hogyan rakjam fel a Windows xp a számítógépemre usb ről?

Figyelt kérdés

Kerestem megoldások után a neten találtam nem is egyet de azokat nemtudom megcsinálni mert bonyolultak.Kérlek segítsetek.

Jelenleg windows 7 van a gépemen az ncore-ról leszedtem egy xp ami nem iso fájl hanem annak a tartalma.

Egy 4gb usb van apacer a márkája ezt fat32 re formáztam a windows 7 formázójával majd rámásoltam a fájlokat.

Ezek után újraindítottam a gépet és amint ki írt valamit megnyomtam az f11 et,és rámentem az usb re.

De semmit nem ír ki amint rámentem elindul a jelenlegi windows most mit csináljak?

Segítsetek.És vegyétek figyelembe,hogy nehéz fejű vagyok.

2013. aug. 17. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:

"találtam nem is egyet de azokat nemtudom megcsinálni mert bonyolultak"

"vegyétek figyelembe,hogy nehéz fejű vagyok."

Akkor ez a probléma vszeg nem általad lesz megoldva...

2013. aug. 17. 23:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem vagytok kötelesek segíteni de segítsetek feltenni hisz mi másért vagytok itt minthogy segítsetek.

Szépen leírtam,hogyan csináltam.

Ti,hogy látjátok mi az ami miatt nem sikerült?

De ne feledjétek nem iso file val rendelkezem hanem annak a tartalmával egyébként eredeti angol verzióról van szó.

2013. aug. 17. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, ha ncore-ról szedted, akkor nem eredeti. Az eredeti az, amit a kezedbe tudsz fogni, gyári DVD, rányomtatva/-égetve a Microsoft és Windows logók a sorozatszámmal együtt.

"De ne feledjétek nem iso file val rendelkezem hanem annak a tartalmával"

Nem feledjük, ne aggódj. Szerintem ne szívasd magad, biztosan találsz ncore-on normális ISO változatot, amiről be lehet bootoltatni a gépet.

2013. aug. 17. 23:54
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy rosz a cd,dvd olvasója a laptopnak.

Ezért akarom usb ről.

2013. aug. 17. 23:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Itt aztán tényleg nagyon segítőkészek az emberek.

Nem értem miért kell ezt.

2013. aug. 18. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:

"Itt aztán tényleg nagyon segítőkészek az emberek.

Nem értem miért kell ezt."

Micsodát? Adtam egy konkrét tippet: keress ISO fájlt. Nem hiszem el, hogy a híres ncore-on nincsen. (Nem vagyok ncore-os.) Ugyanis a bootoláshoz boot információk kellenek, amit a te halom fájlod nem tartalmaz, de a gyári lemez tartalmazza és az ISO el tudja tárolni.

2013. aug. 18. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Leírom neked a lehető legegyszerűbben.

Keresel egy ISO-T amit letöltesz.

Majd letöltöd ezt

[link]

Installation 1.-es pontnál van a link majd felteszed és az ISO-T amit korábban leszedtél ebbe a progiba betalozod majd bedugod az usb-t és megnyomod a begin coping-ot vársz még a formázás eléri a 100%-ot és kész is a boot usb-d.

Ezután meny be bisoba a boot fülnél állítsd elsődlegesre az usb-t és majd amikor újra indult a gép nyomj meg egy gombot ahogy kéri és kezdődik is a telepítés, a szokásos töltő képernyővel...

2013. aug. 18. 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja és ne zavarjon h w7-hez van mert xp-vel, vista-val és w8-al is kompatibilis.

Előző.

2013. aug. 18. 01:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ez nem jó akkor ezt próbáld.

WinSetupFromUsb

Leilás

[link]

Progi

[link]

2013. aug. 18. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!