Win7-nel az asztalon miert nem maradnak ott az ikon-ok ahol en hagyom?
Figyelt kérdés
Elhelyezem egy adot alakban az ikon-okat pl:1 kozepen a tobbi jobb oldalt az asztalom es ha ujra inditom vagy kikapcsolom es mondjuk holnap inditom el a gepet akkor az egeszet a bal oldalra pakolja alap helyzetbe mintha soha nem lett volna onnan elmozditva. Ezt csinalja ugy kb. 1 hete. Mi lehet a baj? Amikor elhelyezem abba a helyzetben ahogy en szeretnem es egyol ujrainditom akkor ugy marad de pl: este kikapcsolom es masnap reggel mar megint alap helyzetbe teszi oket. Mi lehet a baj?2013. aug. 17. 17:37
1/7 anonim válasza:
Nekem is ez a gond,de már fél éve.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor okes mar 2en vagyunk fogjunk ossze es tuntessunk :D amugy vicet fere teve de nagyon idegesito youtube-on semmit nem talaltam rolla :S
2013. aug. 17. 17:53
3/7 anonim válasza:
Jobb klikk, Nézet, Ikonok automatikus elrendezése. Pipát vedd ki.
G.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen az kivan szedve szoval csak az van bepipalva hogy mutatja az ikonokat , a gadgets :) szoval ez nem hat :P
2013. aug. 17. 17:58
5/7 anonim válasza:
Akkor passzolok. Nekem megtartja a helyzeteket. Milyen Win7-et használsz?
G.
6/7 A kérdező kommentje:
Win7 Extreme Edition R1 32bit
2013. aug. 24. 18:35
7/7 anonim válasza:
A monyákolt Windows az oka. Rakj fel MSDN verziót.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!