Mivel/hogy csökkenthetem a Windows mappa méretét (Win7)?
Anno 30Gb-ot adtam a rendszernek, azzal tökéletesen el is volt jó ideig, de pár napja elkezdett panaszkodni hogy kevés a lemezterület. Csak a Windows mappa kicsit több mint 27Gb-ra hízott (a Temp mappa 78Mb, tehát nem ott van a hiba), a kérdés hogy mitől, már egy nyamvadt YT-videót nem tudok megnézni, és frissíteni sem tudja magát a win7.
Az Advanced SystemCare 6-ot ráeresztettem, de alig tudott pát Mb-ot felszabadítani.
/Újratelepíteni per.pill nem akarom, kell most a gép, az meg több órás procedúra (nekem) hogy mindent az igényeimre szabjak./
Minden egyéb tippet/javaslatot szívesen fogadok :)
#1: pár-tíz Mb-ot sikerült így felszabadítani.
#2: ha Windows mappából rakok át dolgokat a 'D'-re, nem fogja összef0sni magát?
#3: mennyit kellett volna? eddig úgy tudtam, 30Gb elég kell hogy legyen, főleg úgy hogy kb. tucatnyi alkalmazást használok.
A frissítésektől "hízott meg" vagy mitől? Eddig soha hasionló problémám nem volt.
Jó ötlet ketteske. Áthelyezni a windowsmappát a "D"-re aztán el sem indul többet. Gratulálok...
Nálam 60 GB a "C" és ebből 30 foglalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!