Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi ez az NVIDIA?

Mi ez az NVIDIA?

Figyelt kérdés
Mire való ez a program? Nagyon kell a gépre? Nem vagyok egy gépzseni...

2013. aug. 16. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nvidia egy videókártya chipset neve
2013. aug. 16. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval ne töröljem?
2013. aug. 16. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha törlöd, akkor a VGA-d illesztőprogramját törlöd
2013. aug. 16. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha érteném ezeket a VGA-kat, meg satöbbiket........márbocs.
2013. aug. 16. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
VGA= videókártya, azt vettem észre, hogy nem vagy gépzseni
2013. aug. 16. 18:41
 6/7 A kérdező kommentje:
ezvan.....dekösz.
2013. aug. 16. 18:42
 7/7 tabaki ***** válasza:
A rendszered alaphelyzetben is kezeli a videókártyát, de csak általánosságban, ahogyan bármelyiket. Ahhoz, hogy mindent ki tudjon hozni belőle, amire az képes, szükség van a kártya saját illesztőprogramjára, nyilván ez van telepítve a gépedre. Ennek ellenére lehetséges, hogy nem egyről beszélünk. Telepítéskor az NVidia egy külön mappába csomagolja ki a telepítőfájlokat (alaphelyzetben a C meghajtóra), de a későbbiekben -- amennyire tudom -- ezeket már nem használja, mert innen már bemásolta az illesztőprogramot a megfelelő helyre. Ennek az alapján akár törölhető is lenne, de hátha később szükséged lesz rá, hogy újratelepítsd, akkor ott kéznél van, ami kell. Szerintem hagyd meg. Csak azért, hogy egy kis helyet spórolj, nem érdemes törölni, mert valami gikszer esetén aztán keresgélhetsz, hogy melyik az éppen a te kártyádhoz való illesztőprogram.
2013. aug. 16. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!