Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Half-Life 2 Steam gond?

Half-Life 2 Steam gond?

Figyelt kérdés
Régen megvettem ezt a játékot és most kedvet kaptam hozzá hogy megint játszok vele, DE a steam acc ahova beregisztráltam a kódját. már nincs.most ilyenkor mi a teendő?Légyszi segítsetek :)

2013. aug. 16. 14:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis él még az acc, csak nemtudom se az email címet se a jelszot.
2013. aug. 16. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha semmilyen infót nem tudsz az accountodról akkor így jártál sajnos. Máskor majd nem cserélgeted ennyit a mailcímeidet :)
2013. aug. 16. 14:49
 3/5 Komplikato ***** válasza:

Ha meg van a játék regisztrálásához való kód, akkor azzal visszaállíthatod az accountodat, de szvsz az eredeti email cím akkor is kell hozzá.

Azért olyan nagyon sok mail címed csak nincsen, hogy ilyen esetben végignézd őket?

2013. aug. 16. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
lassan már 7éve kb. hogy nem tudom azt az email címet :/
2013. aug. 16. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor még marad az a lehetőség, hogy kivárod a következő leértékelést, és botrányosan alacsony áron megveszed újra.
2013. aug. 31. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!