Battlefield 3 origin és battlelog?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy megpróbáok bejelentkezni a battlelog-ba és aztírja ki hogy rossz email vagy jelszó, ugyanakkor az origin alkalmazásba a gépemen meg simán bejelentkezek és elfogad mindent, próbáltam többféle böngészőből is hátha az a baj, de ugyanaz volt a hiba. csináltam jelszóváltoztatást is és utána is ugyan ez volt a gond, szóval nemtudom mi lehet a gond.
Most már jelszóváltoztatás se lehetséges...mert hiába megyek rá..és elvileg elküldi email-ba a linket..nem kapom meg az emailt,
2013. aug. 15. 20:26
1/1 anonim válasza:
velem is pont ez van és keresem a választ de találtam egy lehetséges megoldást.lehet hogy azért nemtudsz belépni mert 16 év alatti vagy és így nem játszhatsz nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!