Üdvözlöm önöket, kíváncsi lennék ennek mi a kiterjesztése és mivel nyitható meg, illetve szerkeszthető? Többi lent.
Na szóval,van 1 fájlom,tudom h szöveges fájl,vagyis script
De nem jövök rá mivel nyitható meg.
Hiába nevezem át hátha átírták,így mást jelenít meg,rengetek programot illetve nézőkét használtam,de 1-ik sem mutatja 100%-ban a karaktereket.. :/
Nem tudom mi,lehet lua,txt vagy sorolhatnám,de ez pont luc..,na szóval amit találtam róla infót,megcsináltam,hibásnak jelzi a dokumentumot,de nem hibás mivel 1 játék ezt használja,így kérem,aki szereti a kihívásokat,vagy csak segítene,kérem töltse le,és írja le nekem akár itt akár privátban a megfejtést,vagy küldje el txt-ben köszönöm szépen a segítséget.
2011-es játék óta szenvedek vele,és meguntam,nem jövök rá..
Aki meglesné nekem elküldöm privátba a linket mert itt nem engedi kirakni :/
Le írtam hogy ezt is kipróbáltam,hatástalan,40%-át látom többi ilyen karakter...
��\���� ��� ��ƀA ���
@ �A@ �A �AEA ��B F���
Pedig Szöveges fájlokat jegyzettömbel lehet szerkeszteni!
egyes játékhoz való Saját fájlokat csak a játék editorjával lehet, mert saját tömörítést használ.Ilyen pl a Mafia játék MafiaDataXTractor -ja.
Ha script akkor ezzel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!