Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rajzolgatós (? ) program...

Rajzolgatós (? ) program kerestetik!

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag csak meglévő képeket szeretnék átrajzolgatni nagy unalmamban, mint ahogy ő is: http://www.youtube.com/watch?v=J-Uc6FCNXas

(Leszedtem azt amit ő használ, de valahogy mégsem sikerül kitöltenem színnel a dolgokat, pedig pont az lenne a lényeg...)

2013. aug. 14. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a Paint -.-". Alap Windows program. Milyen op rendszered-ed van?
2013. aug. 14. 16:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem a paint. Az nem engedi a kitöltést, ha képre rajzolsz...
2013. aug. 14. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsbocs az első vagyok... Most néztem meg jobban. Nem paint sry. De szín kitöltéshez a paint is jó.

Esetleg nézz how-to videókat a youtube-n

2013. aug. 14. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nézz videókat. Esetleg írd le a program nevét és küldök linket :/
2013. aug. 14. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 17:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Macromedia Flash 8, igyekeztem mindent úgy beállítani, ahogy a videón van, de akkor vagy vonalat nem tudok húzni, vagy ha tudok utána nem tudom kitölteni...:/
2013. aug. 14. 17:05
 7/8 tabaki ***** válasza:

Sima átrajzoláshoz Flash? Egyszerűbb, ha letöltesz valami Paintnél normálisabb képszerkesztőt, amelyik rétegeket is kezel. Az ingyenesek közül legjobb a Gimp, de van még egy rakás, pl. RealWorld Paint, Hornil Stylepix, MyPaint, FireAlpaca, Paint.NET, Pixia, vektorosként pedig az Inkscape. Az alapszintű kezelése egyiknek sem bonyolultabb a Painténél.

A rétegeken nyugodtan töltögethetsz ki bármit, a háttérképtől függetlenül, Inkscape-ben meg bármelyik kijelölt elemet átszínezheted egy kattintással.

2013. aug. 15. 01:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Addig kattintgattam, hogy végül sikerült megoldanom. Köszönöm a válaszokat:)
2013. aug. 15. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!