Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tud más feljönni a...

Miért nem tud más feljönni a minecraft serveremre?

Figyelt kérdés
Eddig modemről bárki fel tudodd jönni, de most váltottam routerre és itt már nem tudnak feljönni arról az ipről amiről én felmegyek (ipv4, de egyébként másik számmal sem tud feljönni) nyitottam portotis, és egyébként azt írja ki amikor fel akarnak jönni a serverre, hogy nem talál ilyen ip-s servert, ja és bukkitos server
2013. aug. 14. 14:24
 1/5 anonim válasza:

Nézd meg a következőket:

1. Ki van-e kapcsolva a tűzfal

2. Ha crackelt klienssel akarnak jönni akkor a server.properties fájlban írd át az online-mode:true sort

online-mode:false-ra

3.Nekem se működött porttal nemtom mér szóval ha lehet azt ne álíítgatsd

2013. aug. 14. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
próbáltam kikapcsolt és bekapcsolt portal is és már átírtam offline-ra (külömben engemse engedett volna be
2013. aug. 14. 20:34
 3/5 anonim válasza:
Igen, nekem is routerem van, elvileg kell hozzá letölteni hamachi-t, amin létre kell hoznod egy új hálózatot, amire a többiek felcsatlakozhatnak, elvileg akkor a szerveredre majd fel tudnak jönni! Sok sikert!
2013. aug. 15. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
hamachi nélkül nem is lehet?
2013. aug. 15. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Hamachi nélkül nem lehet, csak bérelt 24/7-es szervert működtetni.
2013. aug. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!