Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kapható még valahol Far Cry 3?

Kapható még valahol Far Cry 3?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne netről rendelve... :-)

2013. aug. 14. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:

576 kbyte?

De mi a baj a netessel? Sokkal egyszerűbb és gyakran olcsóbb is, ha neten veszel hozzá kódot, úgyis be kell regisztrálnod uPlay-be tudtommal...

2013. aug. 14. 12:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Ahol én lakom itt azt mondták 576-ban hogy már nem nagyon érkezik nekik, konkrétan 1 hónapja nincs nekik (győrben) és asszem a webshop-ból is levették...

Ja és PC-s verzió kellene

Webáruházban (576, cd galaxis) sem láttam, meg amúgy is nekem a személyes vétel jobban bejön... :-)

2013. aug. 14. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én már csak akkor veszek boltban, ha NAGYON olcsó valami, de az nagyon ritka. Ha más nincs, akkor steamen keresztül tudsz szerezni 20 euró környékén. Ha érdekel, segítek hogyan. Tesco-ban meg hasonlókban tudtommal csomó helyen kilopják a kódokat, olyan helyen biztos nem vennék.
2013. aug. 14. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Az eladók lopják ki?

Amúgy tescoban én sem vennék, mert ott 13.000, máshol meg, amikor még volt 6.000 körül volt. Csak akkor még nem akrtam megvenni.

2013. aug. 14. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Eladók is, vásárlók is... Mondjuk csak olvastam, meg néha láttam, hogy konkrétan nem volt fólia a polcon lévő DVD-n, nem véletlenül..

De amúgy tényleg javaslom a netes vásárlást. Ismerőseim közül, aki szokott venni legálisan játékot, az ott veszi.

2013. aug. 14. 13:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Ok, meggondolom

Illetve ha valaki esetleg tud valami helyet, hogy hol lehet venni személyesen az legyenszíves írja le...

Egyébként nem értem miért nem kapható boltokban, hiszen nem olyan régi játék...

2013. aug. 14. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

OFF:

ezt csak úgy itt hagyom, hátha érdekel:

[link]

első 6 játék 1$, összes: ~5$

2013. aug. 14. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Torrenten kapható, ingyen.
2013. szept. 7. 22:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom... De nekem eredetiben kéne és lehetőleg boltból. :-)
2013. szept. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!