Lehet WinRarral úgy filmet kibontani, hogy a már kibontott fájlokat automatikusan törölje? Bővebben lent.
elég kicsi a HDD-m, és van egy 4.4 GB-s filmem ami partokban van.. Na most 1 GB hely van a hdd-n. Hogy lehetne megoldani,hogy a helyére bontsa ki?
tehát pl. ugye épp csomagolja és mondjuk már összekapcsolta a 40 partból az első 3-at és azokat utána ki is törli .. remélem értitek.. meg lehet ezt csinálni egyáltalán?
előre is köszönöm mindenkinek!!!
Na erre én is kiváncsi lennék, és is töltök filmeket, de eddig mindig meg tudtam oldani " az utánpotlást " mindig törlöm amiket leszedek ( seedelés után persze ) :)
De ha a progi egyböl törölné, akkor hogy néznéd meg, vagy elöször le kne szedni dvd-re, vagy h gondoltad ?
"De ha a progi egyböl törölné, akkor hogy néznéd meg, vagy elöször le kne szedni dvd-re, vagy h gondoltad ?"
már visszaseedeltem 1.4-es arányig.
úgy gondoltam,h van 43 partom és a kibontásnál ugye írja,hogy amit épp kicsomagol (pl. xyfilm01.rar) és aztán ugye jön a xyfilm02.rar és egyből ki is törli a 01 partot.. :S érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!