Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha egy játékot patchelek,...

Ha egy játékot patchelek, akkor elég csak a legutolsó patchet feltenni, vagy az előzőeket is fel kell, hogy telepítsem?

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Játéktól/patchtől függ.

Olvasd el a patchhez tartozó leírást. Valamelyiknél oda van írva, kell-e az adott korábbi patch, valamelyiknél pedig oda van írva, hogy tartalmazza a korábbi összes patchet így nem kell telepíteni sorban az előzőeket.

Volt olyan játékom, aminél sorban fel kellett tenni az összeset, valamelyikhez meg volt olyan, ami tartalmazta az összes korábbi patchet.

2013. aug. 13. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:

patchelj.hu -n néztem, ott nem írták, hogy kell-e az előzőt telepíteni. crusader kings 2 egyébként a játék, nem tudom ez kkönnyít-e a dolgon:)

egyébként az oldal megbízható? ugye nem vírusosak a patchek?

2013. aug. 13. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha vírusos, akkor a windows úgy is bekapja őket, hacsak nincs egy jó vírusirtód, amúgy nem találkoztam még vírusos patchel, szóval szerintem elég megbízható, csak ne valami noname patch oldalról szedd le őket.
2013. aug. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!