Steam-ban hogy lehet beállítani a kort?
Figyelt kérdés
steam weboldalán az egyik játékhoz kérte a koromat, de én véletlen nyomtam egy "ok"-ot (figyelmetlen voltam) és nem enged azóta megnézni illetve letölteni korhatáros játékokat. Valahol be lehetne írni az igazi születési évem, hogy megtudjam nézni ezeket a játékokat is? 19/f2013. aug. 13. 12:48
1/6 anonim válasza:
Ezt benéztem egyszer én is. Gépen sehol nem találtam ahol meg lehetne változtatni. Ha rendelkezel adnroidos (nem tudom hogy másmilyenre is van e) akkor talán tudok segiteni mivel nekem ott sikerült módosítani.
2/6 A kérdező kommentje:
mármint androidos telefonnal ?
2013. aug. 13. 13:09
4/6 A kérdező kommentje:
természetesen van!
2013. aug. 13. 13:10
5/6 anonim válasza:
Na szóval... ha beléptél a Steam alkalmazásba (!) akkor a bal felső sarokba van 3 vízszintes vonal. Azt megérintve előjönnek ilyenek: barátok, csoportok, stb... ha egy kicsit legörgetsz akkor lesz egy olyan, hogy beállítások. Utána kb a hetedik lesz a születési dátum. Remélem sikerül.
6/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom! köszönöm szépen!
2013. aug. 13. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!