Schultz77 kérdése:
Üdv! Szükségem lenne egy jó karaoke programra. Ti mit javasoltok? ;)
Figyelt kérdés
Üdv! Szükségem lenne egy jó karaoke programra. Gépigénytől függetlenül. vanBasco's karaoke-t próbáltam, de nem tetszik a mid zenei aláfestése. Kicsit komolyabb zenei aláfestésű program érdekelne. Továbbá, a válaszaitokban kérem, hogy jelöljétek azt is, hogy honnan tudok hozzá (főként magyar) dalokat leszedni! Köszönöm minden kedves segítőkész válaszadónak a válaszokat! :)2013. aug. 13. 10:01
1/3 anonim válasza:
Ezt nem értettem: "nem tetszik a mid zenei aláfestése"
Nem a lejátszótól függ a minőség. Szerintem ne midikkel ,mert az gagyi. A youtubon van több száz magyar karaoke vidi, amik többnyire nem midik:) letölthetőek onnan mp4be és bárhová magaddal viszed.
Én a Karafun player studiot használom, mert néha csinálok .kfn kiterjesztésű kara fájlokat hozzá, lejátsza a cdg-t midit is.
2/3 anonim válasza:
JaAvitok: Szerintem ne midikkel foglalkozz ,mert az gagyi.
3/3 anonim válasza:
a midit transzpozálhatod is, nem mindegy, gyakorolni tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!