Ilyen képet milyen képszerkesztővel lehet csinálni?
2013. aug. 12. 21:30
2/18 tabaki válasza:
Például bármi. De ha nagyon sok pénzed van, a Photoshop is megfelel...
3/18 A kérdező kommentje:
De hogy? Vagy ez csak egy sima montázs? Esetleg van olyan internetes lap?
2013. aug. 12. 21:35
4/18 tabaki válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
Elolvastam a linkben található összes választ, és onnan is nyitottam meg párat, de nem lettem okosabb. Sajnos én ehhez elég hülye vagyok, részletesebben szeretném, nem elég annyi, hogy "Gimp". Egyébként én Photofiltre-t használok.
2013. aug. 12. 21:42
6/18 tabaki válasza:
Persze, hogy csak sima montázs. Baromi nyeglén körbeollózzák a figurákat, és belerakják a közös képbe. Érdemes külön rétegekre beraknod, akkor utólag is húzgálhatod őket ide-oda, nem mintha a linkelt kép alkotója nagyon gyötörte volna magát a komponálással. Te csináld profibban, ez elég tré.
7/18 A kérdező kommentje:
Hát majd mepróbálok kísérletezgetni, de semmit se ígérek, főleg nem azt, hogy jobb lesz.. :D
2013. aug. 12. 21:47
8/18 tabaki válasza:
A PhotoFiltre ingyenes változata nem kezel rétegeket, bár ettől még a bemutatott nívó lazán hozható. Gimpben az egyik képen lasszóval körbejelölöd a figurát, utána Ctrl+C (vagyis másolás), mész a másik képre, Ctrl+V (vagyis beillesztés). A rétegablakban megjelenik a Lebegő kijelölés. Most a képen el tudod helyezni, át tudod méretezni és el tudod forgatni a figurát a megfelelő eszközgombokkal. Ha ezek után mellékattintasz, véglegesen berajzolódik a képbe. Ha viszont mellékattintás helyett a rétegablak újréteg-gombjára lősz, akkor a lebegő kép új rétegként rakódik a képre, tehát utólag is tudod a többi képrészlettől függetlenül szerkeszteni. Ennek megfelelően természetesen úgy is csinálhatod, hogy azonnal berakod az új rétegre, és a szükséges átalakításokat csak utána végzed el rajta. Én mindenképpen a rétegek használatát javaslom, mert a rétegablak fel-le nyilaival meg tudod változtatni a rétegek sorrendjét, tehát utólag is beállíthatod, hogy a figurák hogyan fedjék egymást.
9/18 tabaki válasza:
"semmit se ígérek"
Én igen. Ha foglalkozol vele, menni fog az... Másnak is sikerült valami hasonló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!