Miért szaggat a GTA IV?
Figyelt kérdés
Intel Core 2 Duo E6300->2,4Ghz, 2GB DDR3 ram, MSI N250GTS Twin Frozr 1GB kártya.
Maxon fut, de kicsikét szaggat (szerintem nem a gépigény miatt), ez patchekkel megoldható, hogy ne szaggasson?
2013. aug. 12. 13:46
1/7 anonim válasza:
a keresőbe beírod és kapsz 348273498237498237423 választ, mindenkinek mindig ugyanazt mondjuk, és a GTA Iv. szaggatás kb naponta felmerülő kérdés.
2/7 anonim válasza:
úgy gondolom hogy a 2 gb ram kevés hozzá, természetesen kell hozzá a legfrissebb patch
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is kicsit kevés a ram, de a BF3-at maxon viszi akadás nélkül ugyan ez a ram :D
2013. aug. 12. 15:24
4/7 anonim válasza:
Mert szärul írták meg a GTAIV-et PC-re. Konzolos cím, tehát a portolásnál nagyon sokat nem szabd várni (meg majd GTA V-nél is!)
A processzor kevés szerintem. Egy i5 vagy i7 kéne neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát arra nem lesz pénz, de megoldottam egy kis ügyeskedéssel, már nem szaggat :)
2013. aug. 12. 16:39
6/7 anonim válasza:
3# azt kétlem hogy 2gb rammal játszottál a BG3al, 4-5 gb ramot használ maximális beállítással
7/7 A kérdező kommentje:
Nem játszottam, játszok...és viszi, nem maxon, csak magason de viszi...
2013. aug. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!