Olyan programot szeretnék ami lejátsza az undf hang vagy videoformátumot?
Figyelt kérdés
Lehetőleg több lejátszó érdekelne mert eddig amit próbáltam (KMPlayer, Vlc, Media Player Classic) nem játszák le. És a KMPlayer kiegészítőjét nem támogatja a Proceszorom. Ezért érdekelne több lejátszó is.2013. aug. 11. 16:20
1/7 anonim válasza:
Ez az undf nagyon gyanús. Gyanús, hogy az Undefined vagyis "meghatározhatatlan" kifejezésből jön, így jó eséllyel semmivel nem fogod lejátszani, mert az egy sérült fájl...
2/7 anonim válasza:
Amit az a három nem játszik le, az vszeg doc...
3/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem gondvagy hiba a fájban ugyanis magát a videot már így szedem le és nem jelez hibát sehol sem leszedásnél, vagy ha információt kérek róla. A Vlc lejátszó azt kiírja hogy: A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.
Ezért érdekelne valami komoly program.
2013. aug. 12. 19:11
4/7 anonim válasza:
Mondom, szerintem ez nem video vagy hangfájl. Attól hogy leszedéskor nincs hiba, attól még feltöltéskor is sérülhet és ilyen kiterjesztésű médiafájl meg hogy undf nincs is...
5/7 anonim válasza:
Mi a fájl kiterjesztése? Nincs esetleg betömörítve, vagy feldarabolva az a fájl több felé?
6/7 anonim válasza:
nekem a Sony tv vesz fel M2TS formatumban es nem hajlando lejatszani semilyen pc szoftver. Csak a tv tudja lejatszani amit felvett. A VLC nekem is undf hibat irt ki. probaltam atnevezni MTS-re de az sem segitett. nincs olyan kodek pakk ami lejatsza. Valoszinuleg lekodolt cuccrol van szo. Aki esetleg talalkozott az en problemammal segithetne.
7/7 anonim válasza:
Utolsónak. Ez nem probléma, ez így működik. A TV saját formátumban vesz fel amit semmi nem tud lejátszani, ezzel akadályozzák a műsor terjesztését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!