Ha valakinek van hozzá türelme, írna nekem valamit a LAN-on játszott Vice City-ről? Ugyanis szeretnénk játszani ketten, de ahogy elnézem, ezek a LANos megoldások eltérnek a megszokott játéktól. Kihaltak az utcák, nincsenek küldetések (azon kívül, hogy püföld agyon a másikat). Lehetséges-e úgy játszani vele, mint ahogyan a megszokott játékmenet (forgalmas utca, követ a rendőr, lehet házat venni, ilyenek), mindezt úgy, hogy nem egy, hanem 2 főszereplő van a játékban?
Erre a "játékmódra" amire te gondolsz még annó a játék készítőinek kellet volna gondolniuk, másrészt ha lenne is ilyen az nem lan lenne hanem Coop játékmód, keress rá így hátha találsz valamit a YT-n!
2013. aug. 11. 15:57
2/9 A kérdező kommentje:
Szija, hát először is köszönöm a válaszod. :)
Én utánanéztem ennek a Coop dolognak, látom ez egy Mod. De akárhogyan nézem a YT-s videókat, nem igazán tudom kivenni, hogy mi a lényege, vagy, hogy miben tér el a megszokott játékmenettől. Írnál nekem róla valamit, légyszi? :) Köszönöm!
2013. aug. 13. 16:06
3/9 anonim válasza:
Akár mennyire is jó lenne ez a Vice Citynél nem lehetséges... :S
Sajnálom maximum ha az oroszok nem írnak rá.. mert ők úgyis nagy bűvölői a témának!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!