Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fraps-al készített játékvideóh...

Fraps-al készített játékvideóhoz tudtok e jó konvertáló programot? Videókat pakolok fel youtube-ra!

Figyelt kérdés

kipróbáltam már néhány programot :

- Farps (kis gépigényü, egyszerű, de mikrofonnal nem tudtam mit kezdeni vele)

- Camtasia ( nagy gépigényű de sokmindent tud )

- HiperCam ( egy orosz program, közepes gépigénnyel és tudással )

Namost ezek közül maximum a Fraps ami nekem nem húzza le annyira a gépet hogy még a játék is fut mellette. viszont irdatlan nagy méretű videófile-ot csinál. nekem ami fraps működik az a 2.9.7-es verzió, jobb verziók már nem is futnak mert valamiért a processzorom gyenge és nem támogat valami SSE2 akármit.

csináltam egy 35 perces játékvideót vele,

és 5 Gigabájtos lett !!!!!

ez iszonyat nagy szerintem, az FPS-t is levettem 10-re és úgy veszi fel. de nem látok nagy minőség külömbséget, ráadásul a mikrofon hangját valami irdatlan halkan veszi fel, és nem hallani, így utólag rászinkronizálom a mobiltelómmal felvett hangot mert az már halható hangerejű

AviDemux-ot használok konvertálásra de így is Mp4-be csak harmadára tudja lekonvertálni, nem találok semmilyen opciót hogy pl kisebb felbontásra lehetne konvertálni. de ezzel a programmal már rá tudtam keverni a szinkron hangot amit a játék közben mobilommal felvettem.

viszont a videó 35 perces, de 2 darabban van mert a fraps valamiért 30 percnél szeletel, most az AviDemux-al összetudnám vágni hosszúra de a második szeletet nem hajlandó bevenni, holott a második szelet VLC playerral simán lejátszható.

Most csináltam egy 1 perces videót youtubera:

[link]

lekonvertálva 1 perc 10 másodperces videó is 80 MegaBájt !!!

jah és az 5 Gigás videót is a számítógépem másfél óráig konvertálta le, 1,5 Gigásra avi-t mp4-re de youtube-ra feltölteni még így sem tudom mert egy óránként max 100Mb-ot tölt fel tehát nincs 15 óra hosszám feltölteni,

tehát valami alacsony gépigényű konvertáló kellene. már több félét is kipróbáltam de rengetek olyan van hogy a Kódek nem passzol és nem veszi be a videókat !

2013. aug. 10. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Adobe After Effects

Nos, ez nem éppen egy konvertáló program, de mivel vágásra való, van benne renderelés is, amivel akár a többi cuccot is meg tudod oldani (vágás, hang stb...) A gépigénye nem a legkisebb, de nekem egy elég gyenge laptopom van, (2 mag 2 GHz meg 4 GB RAM meg 512Mb VGA), és elviszi. Bármilyen formátummal tudsz dolgozni ami az EUban meg az USAban normálisnak számít. Jah, és próbáltál tömöríteni rendereléskor?

2013. aug. 10. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:

most találtam egy újabb tömörítési módszert. Constans Bitrate állítását. 1500-ról lejjebb vettem 300-ra ... a képminőség valamennyivel romlik, de 5-ször kissebb a file ami kijön belőle a videó fényereje például jóval sötétebb tőle. de még nézhető.

szóval az alap videót ami 5 Gigabájt 800*600-as felbontású tömörítetlen tiszta avi file Constans bitrate 1500

letömöröítettem , Mpeg4-es tömörítéssel, 320*240-es felbontásra Mp3 hangtömörítés 64 bit-esre , és a Constans bitrate az 300-ra lett állítva így lett belőle egy 66 megabájtos 32 perces videó. még nézhető de ratyi minőség.

Namost youtube-ról szoktam letölteni videókat, és unagy ennek a játéknak a videói szinte HD minőségben szép éles kép jó hang és egy 30 perces videót ha letöltök az 100 Megabájt körül van. ... de még így is totál aránytalan a minőség és a felbontás az én tömörítömmel

Jah és az előző kommentelőnek a válaszom, hát tesó a te laptopod iszonyat izomgép az én pentium 3-masomhoz 1 giga memória van a gépbe és 160 Gigás wincseszter, már akartam venni Terrabájtos winyót de csak új géppel együtt lehet mert erre az alaplapra rá se lehetne kötni.

2013. aug. 11. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
ez jó [link]
2014. jan. 18. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!