Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen lányos számítógépes...

Milyen lányos számítógépes játékok vannak?

Figyelt kérdés
eddig simseztem, de most szeretném valami újdonsággal kényeztetni magam:D öltöztetős meg hasonló dolgokat szeretem, meg városépítő játékokat. tudtok ebben a műfajban ajánlani valami 100 IQ felettit?
2008. jún. 29. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2008. jún. 29. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Roller Coaster Tycoon 3
2008. jún. 29. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pharaoh. A Sims-hez hasonló stratégiai játék. Egyiptomi városokat kell építeni, irányítani.
2008. jún. 29. 12:48
 4/8 anonim válasza:
26%
3d sex villa !!
2008. jún. 29. 15:17
 5/8 anonim válasza:
73%

Ja neked nem feltétlen kell épp nyálas lányos játékokkal játszanod ha meg akarod mozgatni az agyadat javaslom a Caesar sorozatot, a Tycoon sem rossz, meg az Age of Empires, Cossaks, jó stratégiai játékok, vagy igazi műfaj ínyencség a Silent Hill sorozat!

Ha valaki meg tudja írni az első 2 részét annak szívesen megírom az utolsó 2-őt!

de a Sims szerintem egy agybutító baromság, annyi intelligencia sem szorult belé mint egy marék szárított lepkébe! (de ez az én véleményem)

2008. jún. 29. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha a városéptős játékok tetszenek, akkor ajánlom a Secondorb-ot.

Aranyos ingyenes online városépítő stratégiai játék, rengeteg lehetőséggel. Lényegében a travian, simcity, honfoglaló van összegyúrva, meg kiegészítve.

itt találod meg: www.secondorb.hu

2009. aug. 16. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:

11:20 vagyok

azt hiszem kicsit mellélőttem,bocsi,azt hittem nagyon csajosat akarsz,de talán túl "gyerekeset" ajánlottam..bocsi:)

2009. aug. 16. 11:10
 8/8 anonim válasza:

Barbie Supermodel

De előtte nézd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=KQryaA-k-ck

És csak utána töltsd le.

2011. aug. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!