A Windows 7 Home Premium N- et akartam aktiválni mikor észre vettem hogy nem találom a tokot amibe a cd key van. Mit tegyek?
"Végül is az egyetlen dolgot hagytad el ami igazolja a szoftver valódiságát."
Azért ez nem igaz mivel a számla+matrica páros igazolja csak a szoftver eredetiségét. Külön-külön nem érnek semmit.
Matricát másodkéz alól könnyen lehet szerezni ami ugye illegális. Ha felmész az Ebay-re vagy éppen az AliExpress-re ott is százasával vehetsz ilyen matricákat ( egy példa: [link] ).
Érdekes ilyet még nem láttam, van bőr arcukon ezért kitilthatják eBay-ről is, börtönt is kaphat.
Lehet ám néha legálisan is olcsón szerezni matricát, anno mikor a W7 kijött 57.90USD volt egy Vista Home Premium liszenc ami persze számlával és matricával jött és ugye aki akkor vásárolt Vistát ingyen updatelhetet W7-re.
Minden esetre én igyekeznék a tokot megkeresni, mert lemezt sérülés esetén küld az MS (csak 5 rongy), de matricát szerintem nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!