Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 7 Home Premium N-...

A Windows 7 Home Premium N- et akartam aktiválni mikor észre vettem hogy nem találom a tokot amibe a cd key van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez gáz. Számla nélkül nem sokat tehetsz, igazolnod kell, hogy megvetted. A telepítő lemez önmagában kevés. Ha máshogy nem megy, kérj egy számla másolatot az eladótól, és az MS support valszeg ad majd neked új serialt.
2013. aug. 9. 21:09
 2/5 Komplikato ***** válasza:
Végül is az egyetlen dolgot hagytad el ami igazolja a szoftver valódiságát. Egyébként pont ezért van az a szabály, hogy a matricának a GÉPRE KELL LENNIE RAGASZTVA. Ha onnan is elveszik megette a fene.
2013. aug. 9. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

"Végül is az egyetlen dolgot hagytad el ami igazolja a szoftver valódiságát."

Azért ez nem igaz mivel a számla+matrica páros igazolja csak a szoftver eredetiségét. Külön-külön nem érnek semmit.

Matricát másodkéz alól könnyen lehet szerezni ami ugye illegális. Ha felmész az Ebay-re vagy éppen az AliExpress-re ott is százasával vehetsz ilyen matricákat ( egy példa: [link] ).

2013. aug. 9. 21:39
 4/5 Komplikato ***** válasza:

Érdekes ilyet még nem láttam, van bőr arcukon ezért kitilthatják eBay-ről is, börtönt is kaphat.

Lehet ám néha legálisan is olcsón szerezni matricát, anno mikor a W7 kijött 57.90USD volt egy Vista Home Premium liszenc ami persze számlával és matricával jött és ugye aki akkor vásárolt Vistát ingyen updatelhetet W7-re.

Minden esetre én igyekeznék a tokot megkeresni, mert lemezt sérülés esetén küld az MS (csak 5 rongy), de matricát szerintem nem fog.

2013. aug. 9. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Végre megtaláltam a dobozát és tudtam aktiválni. Köszönök minden segítséget
2013. aug. 10. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!