Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Andriod telefon/billentyű zár...

Elek Tamás kérdése:

Andriod telefon/billentyű zár feloldás hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik ismerősömnek egy Samsung Galaxy S Advance mobiltelefonja van. Történt nála egy kis "error", hogy haverjai fel akarták törni a képernyő zárt, és nem sikerült nekik. 20 próbálkozás után kért egy g-mail-es (andriodos) felhasználói nevet+jelszó. De ezt az illető elfelejtette. Ilyenkor mi a teendő? Egyből szervíz? Vagy hardreset?
2013. aug. 9. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Lépj be a recovery-be és csinálj fatory resetet. Mindent töröl,de megoldja
2013. aug. 9. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is erre gondoltam, de az adatvesztést próbáltam volna kikerülni. Sajnos csak belső memóriája van készüléknek, lehet számítógépen keresztül sem tudok akció/reset előtt lementeni semmit sem. A legjobb az egészben, hogy online javítás van, szóval chaten írok neki, ő pedig próbálkozik. :)
2013. aug. 9. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Max még Számítógépen Gmail-ben ha tudod az email-címet kérj új jelszót. Ha nem Marad a fatory reset,d ha elküldené szervizbe ott is ezt csinálnák vele,szóval ha nem találjátok ki a g-mail-os cuccokat akkor Bukta az adatokat.
2013. aug. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!