Számítógeppel pénzkeresés?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és egész nyáron nem találtam (pontosabban nem kaptam) munkát, pedig jól jönne egy kis zsebpénz. Eléggé kockafejű vagyok (nem játékok, csak nagyon sok időt töltök a gép előtt), ezért arra gondoltam, hogy valamilyen programot jobban kitanulok, vagy valamilyen módon megpróbálok keresni valamennyit, kihasználva, hogy konyítok valamenyire a géphez.
Milyen lehetőségek vannak, amihez nem kell szaktudás, 16 évesen is lehet és még fizetnek is érte? (Pl valamit be kell gépelni, megszerkeszteni vagy nem tom...)
Bocsi, lehet nagyon hülye kérdés (ezért írom ide, gyk.re) de hátha sikerül egy ki zsebpénz szereznem valahogy. Ha tudtok, légyszi segítsetek! Ha nagyon hülyeséget kérdeztem akkor azt is írjátok meg, ne kíméljetek!
Előre is kőszi!
2013. aug. 9. 16:05
1/3 anonim válasza:
szerintem még korai 16 évesen foglalkoznod evvel .tanulj ki rendesen csinálj érettségit,főiskolát ha van rá eszed.esetleg nyáron valami alkalmi munkára el mehetsz nyáriszünetben (de talán 18 éves kortól lehet csak)hidd el fogsz még eleget dolgozni az életebe még bele is unsz
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most elkezdtem tanulni a weblapkészítést, attól nagy bajom nem lesz és a jövőben még akár hasznát is vehetem.
2013. aug. 11. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!