NAGYON SÚRGŐS LENNE! Tegnap újra telepítettem a gépemet
és valami baj van vele!?
Figyelt kérdés
Az a bajom ,hogy olyant ír telepítés közben ,hogy"RadLinker" valami hálózat nem talál valamit! ha valaki tud segíteni vagy érti az azonnal jelentkezzen legyenszíves!! mert nem tudok tovább haladni a telepítésben hiába megyek rá az "ok" gombra!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!?
2013. aug. 9. 11:13
1/5 anonim válasza:
Ez egy videokártya tuningoló program neve.
magyarán szólva emelni tudod a gpu és a memória órajelét.
Hogyan telepítetted újra a géped? Formázd le a rendszerparticiód mielőtt windows telepítesz
2013. aug. 9. 11:25
2/5 A kérdező kommentje:
Nos tegnap este elkeztem újratelepíteni a Windows xp sp3-mat Tehát úgy volt ,hogy beragtam a CD-t és Ajánlott(frissítés) ezt választottam ki amikor elkeztem telepíteni!! utánna szokás szerint rendesen minden ahogy kell úgy telepítettem és egyszer csak előhozta ezt! "RadLinker" nos ez úgy néz ki nekem tulajdonképpen ,hogy van egy "ok" gomb van egy "mégse" van egy "tallozás" allul meg ki lehet választani valamit a tallózás mellett! de hiába ha rá kattíntok az "ok" gombra akkor ez írja ki az "ok" gomb mellett: A használni kívánt lehetőség olyan hálózati erőforráson van , amely jelenleg nem áll rendelkzésére" ez pedíg alatt van!!: Kattíntson az "ok" gombra és próbálja újra , vagy írjon be egy új elérési utat alább egy másik , a kívánt RadLinker10070EM.msi telepítőcsomagot tartalmazó mappához! de sajnos azt a telepítőcsomag mappát nem találom!!!!
2013. aug. 9. 11:36
3/5 anonim válasza:
Ha újra akarod telepíteni a géped, csináld rendesen.
Ne Windows alól telepíts Windows-t hanem telepítő cd indításával. Formázd le a rendszerpartíciód, és a törölt , üres C meghajtóra telepítsd a Win-t és mindent amit eddig használtál.
Előtte mentsd át a képeket , videókat, zenéket másik partícióra, vagy írd ki őket optikai lemezre.
Ha viszont nem csináltál még soha ilyent, akkor kérd meg rá egy hozzáértő ismerősödet, hogy segítsen, de úgy hogy te csinálod, ő pedig mondja mit csinálj
2013. aug. 9. 11:45
4/5 A kérdező kommentje:
Az a probléma ,hogy nem mozdul tehát kiírja a RadLinker-t!! és egyszerően nem tudok onnan elmenni beteszem a cd-t és újra elkezdi ki irogatni nem tudom abbahagyni a win xp telepítését!! esetleg le tudod nekem írni ,hogyan kell formázni úgy ,hogy nem tudok belépni a windows-ba?? csak ott ahol állítani tudok meg ilyenek tehát amikor bekapcsol F2-kell nyomnom!! és ott kell leformázni?? lécci próbáld meg le írnii!
2013. aug. 9. 11:55
5/5 anonim válasza:
Más már leírta helyettem úgyhogy inkább belinkelem:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!