Cod4 FPS-et hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
Hali letöltöttem a confogot kicseréltem az eredetivel a játékban a felső sarokban ottvan a max fps de nem ugrok nagyobban a consoléba már próbáltam a com maxfps-et és cg-s dolgot is de minden hol a bal alsó sarokban azt irja hogy cmd unkown és az adott szavakat amiket beirtam a consoléba segítsetek pls hogy kell?2013. aug. 8. 20:22
1/1 anonim válasza:
/cg_drawFPS 1 - ezzel mutatja az FPS-t.
/com_maxfps 125 vagy 250 - ez a max FPS parancsa.
Sokkal nagyobbat nem fogsz ugrani, csak centikkel lesz magasabb, ami pont elég egy két jumphoz. Inkább a fegyverek visszarúgása és gyorsasága miatt használják a 250 fps-t. Illetve ha jól strafelsz, akkor 250 fps-el gyorsulsz ugrás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!