Demkó Dávid kérdése:
Android op. Rendszeren exe fájlok indtása?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehetséges-e vagy létezik-e olyan .apk aminek a segitségével tudom futtatni Androidos készüléken .exe fájlokat, programok, játékok, meg hasonlókra gondolok. De leginkább arra kellene hogy a Heroes 3-at elindthassam telefonon.2013. aug. 7. 23:31
1/4 Komplikato válasza:
Elvileg van DOS/W95 emulátor Androidra, nyilván izmos készüléken megy csak rendesen, és ott sem 100%-os, persze csak igen régi programok futogatnak el rajta.
2/4 anonim válasza:
Wiki szerint nem DOS program, tehát inkább a wine androidos portját kéne szemügyre venned. Nem tudom, mennyire működőképes, van-e már egyáltalán használható szinten.
3/4 Komplikato válasza:
Én egy Red Alert (DOS) videót leltem, igaz több mint egy éve. Ott hol ment, hol fagyott.
4/4 A kérdező kommentje:
Én a Goole Play-ről töltöttem le egy Heroes 2 emulációt ami jó is meg nem is... azaz annyi a nam jó benne hogy sokkal inkább a Heroes 3-at szeretném játszani a telefonomon. Azért kellene valamilyen progi amivel futtathatom rajta. De azért köszönöm a válaszokat és utánna is nézek még a dolgoknak.
2013. aug. 9. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!