Mi az inicializálás?
Az ám de még mennyi:
"a f×szomért linket adsz b×zdmeg ez gyakorikérdések itt válaszolni kell nem linket b×szni!!! ennyierővel b×szok neked egy sz×pdki×g×cim linket jó??? lexikonba én is megtudtam volna nézni csak tudod itt érthetőbben elmagyarázzák amit kérdezek...főleg ilyen linket amibe 3 szó van"
@H.Tibor87
Én is gyakran kapok PÜ. -be mitugrász kis 8-12 évesektől ilyen kedves sorokat. :D
Rühellem az olyan kérdéseket, aminek megválaszolásához 100% -osan érthető választ lehet kapni 1 perc guglizás után. A gy.i.k.hu komplex problémák megválaszolására való, nem használd lexikonnak!
Jártam informatikai suliba, de kb 10% -át nem tanultam meg ott, mint amit most tudok. A tudásom többi 90% -a saját tapasztalatból és netes utánajárásból adódik. Ne legyél ilyen lusta, és akkor te is el fogsz jutni egy bizonyos szintre. Az olvasás még senkinek se ártott meg.
a linken lévő öt kifejezéssel tökéletesen elmagyarázta a fogalmat. Most neked tényleg az kell, hogy körmondatokkal elmondja ugyanezt? Csak hosszabban?
Kemény. :D :D
Hú de kemény vagy, és mit csinálsz akarsz velem csinálni Skype -on leszájkaratéjozol az obszcén dumáddal? :D
Kösz, de nem ebből nem kérek..
Olvasgass inkább, az legalább hasznodra válik, nem úgy mint a keménykedés vadidegenekkel.
Jesszusom, hogy micsoda emberek vannak.. Ez a nagy magyar valóság sajnos. Részemről bezártam a kérdést.
Azért meglesném a nagy száját, ha szemtől-szembeállna velem.
Neten nagy arcoskodik, még valaki ki nem lapítja. ;-)
kinek képzeled te magad, hogy itt leugatsz bárkit.
kemény legény vagy mi? gyerek skype-ra , meg hasonlók
gyere személyes talira , én pl. benne vagyok, ne skype-ra, személyes talira te csíra
kinyomom a szemedet , majd a szádba teszem ujjamat és lenyalatom veled.
felhasítom a hasadat és a beledet a szádba adom a kurv a anyá dat!!!
Kemény legény vagy mi, szétbas znám azt a kibas zott pof ádat az tuti te kre tén ál lat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!