Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az inicializálás?

Szücsi98500 kérdése:

Mi az inicializálás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
2013. aug. 7. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
neked is azt sok kultúrád lehet kérdező
2013. aug. 7. 21:25
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Az ám de még mennyi:

"a f×szomért linket adsz b×zdmeg ez gyakorikérdések itt válaszolni kell nem linket b×szni!!! ennyierővel b×szok neked egy sz×pdki×g×cim linket jó??? lexikonba én is megtudtam volna nézni csak tudod itt érthetőbben elmagyarázzák amit kérdezek...főleg ilyen linket amibe 3 szó van"

2013. aug. 7. 21:36
 4/15 P.O.C. ***** válasza:
55%

@H.Tibor87

Én is gyakran kapok PÜ. -be mitugrász kis 8-12 évesektől ilyen kedves sorokat. :D

Rühellem az olyan kérdéseket, aminek megválaszolásához 100% -osan érthető választ lehet kapni 1 perc guglizás után. A gy.i.k.hu komplex problémák megválaszolására való, nem használd lexikonnak!

Jártam informatikai suliba, de kb 10% -át nem tanultam meg ott, mint amit most tudok. A tudásom többi 90% -a saját tapasztalatból és netes utánajárásból adódik. Ne legyél ilyen lusta, és akkor te is el fogsz jutni egy bizonyos szintre. Az olvasás még senkinek se ártott meg.

2013. aug. 7. 21:51
 5/15 anti paladin ***** válasza:
62%

a linken lévő öt kifejezéssel tökéletesen elmagyarázta a fogalmat. Most neked tényleg az kell, hogy körmondatokkal elmondja ugyanezt? Csak hosszabban?

Kemény. :D :D

2013. aug. 7. 21:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Anyad a mitugrasz hulyegyerek...kepzelem mennyire lehetsz te egy komoly ferfi,ha ilyen nagy a pofad akkor gyere skypera es ott megdumaljuk...
2013. aug. 8. 15:25
 7/15 P.O.C. ***** válasza:
71%

Hú de kemény vagy, és mit csinálsz akarsz velem csinálni Skype -on leszájkaratéjozol az obszcén dumáddal? :D

Kösz, de nem ebből nem kérek..

Olvasgass inkább, az legalább hasznodra válik, nem úgy mint a keménykedés vadidegenekkel.

Jesszusom, hogy micsoda emberek vannak.. Ez a nagy magyar valóság sajnos. Részemről bezártam a kérdést.

2013. aug. 8. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:
17%

Azért meglesném a nagy száját, ha szemtől-szembeállna velem.

Neten nagy arcoskodik, még valaki ki nem lapítja. ;-)

2013. aug. 8. 16:59
 9/15 A kérdező kommentje:
Hátibor ,akkor gyere skypeon megdumaljuk h hol talalkozzunk!! Te meg a fogalmazast gyakorold, a szöveg első felét jol elbasztad te netRambó!
2013. aug. 8. 18:41
 10/15 anonim válasza:
20%

kinek képzeled te magad, hogy itt leugatsz bárkit.

kemény legény vagy mi? gyerek skype-ra , meg hasonlók

gyere személyes talira , én pl. benne vagyok, ne skype-ra, személyes talira te csíra

kinyomom a szemedet , majd a szádba teszem ujjamat és lenyalatom veled.

felhasítom a hasadat és a beledet a szádba adom a kurv a anyá dat!!!

Kemény legény vagy mi, szétbas znám azt a kibas zott pof ádat az tuti te kre tén ál lat

2015. jan. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!