Google Chrome-hoz van ilyen kiegészítő/bővítmény, vagy külső program? (jelszó)
Azt szeretném, hogy a chrome minden indításkor kérjen egy jelszót, és csak ezután férhessen hozzá az illető a böngészési adatokhoz.
Vagy valami hasonló cuccot. De valami olyan program is jó lenne ami figyeli azt a mappát ahova a chrome telepítve lett, és amikor a chrome olvasná az ott lévő fájlokat nem engedné, csak a jelszóért cserébe.
Tudtok valami alternatívát ehhez? Vagy tök hülyeség az egész?
közös gép, így egyszerre 3-4 en is használjuk. Nem akartam külön fiókokkal bajlódni a Windowson belül, gondoltam egyszerűbb csak a chrome-ot beállítani de ezek szerint nem.
most azon agyalok, hogy kétszer telepítem fel, de még nem sikerült (bezavar neki az előző, vagy nem tudom)
Viszont levédve még így sem lenne.
Létezik valami megoldás?
A WinUtilities programban van egy EXE Protector nevű modul, amivel jelszavazni lehet az exe fájlokat.
Itt olvashatsz róla bővebben:
Azért az hozzátartozik, hogy kipróbáltam virtuális gépen, és találtam egy kis hibát ( bár lehet, csak én toltam el valamit ).A VLC médialejátszó indítófájlját védtem le, és a narancs-fehér csíkozású ikonok zárt lakatokká változtak.A gond az volt, hogy amikor megszüntettem a védettséget, bár a program elindult, de megmaradtak a lakat ikonok.Ezeket csak az ikoncsere lehetőségével tudtam visszaállítani az eredetiekre.
köszi a válaszokat!
végül úgy oldottam meg, hogy leszedtem egy portable verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!