Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 vagy Windows 8?

Windows 7 vagy Windows 8?

Figyelt kérdés
Kinek melyiket ajánlja melyik a jobb?
2013. aug. 7. 16:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
62%
A 7 De a 8 Dizájnosabb
2013. aug. 7. 16:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a win8 bejött. Van egy-két hülyesége, de használható és gyors rendszer. Stabilnak is tűnik, mert a félév alatt még fagyás nem volt, pedig van hogy napokig megy folyamatosan. Igazából két dolog szól nálam a win8 mellett: a sebessége, meg a feladatkezelője, ami nagyon jól sikerült.
2013. aug. 7. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1 értelműen Windows 8
2013. aug. 7. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Windows fúj. Linux-ra esküszöm.
2013. aug. 7. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A Linux gyenge gépeknek való.Az csak ilyen mellékes op.rendszer a Windows az igazi.
2013. aug. 7. 17:03
 6/12 P.O.C. ***** válasza:

A Windows 8 kiforratlan, a Linux meg egy igazán komoly gépbe lévő képességeket nem tudja kihasználni.

Rakd fel a Windows 7-et, inkább. De nemsokára megjelenik a Windows 8.1, azzal már érdemesebb lesz próbálkozni mint a Sima 8 -assal.

2013. aug. 7. 17:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a válaszokat!

Linuxal hagyjál!!!

Nekem igazából a windows 8-nak a dizájnja tetszik nagyon főleg a metro stílus! De akkor megvárom a 8.1-et és majd csak azt fogom felrakni! :DD

2013. aug. 7. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
P.O.C., miből kellene látni, hogy a jelenlegi win8 kiforratlan? Komolyan kérdezem, mert félév használat után én nem fedeztem fel benne semmi hibának, vagy hiányosságnak betudható dolgot. Olvastál erről valamit, vagy saját tapasztalatból írod? Már több embertől hallottam ezt és nem tudom, hogy ez most valami hiedelem, vagy alapja is van.
2013. aug. 7. 20:24
 9/12 P.O.C. ***** válasza:
31%

Részemről alapja is van, felraktam a saját gépemre 1 hónapig használtam. Kész horror volt. Az eddig használt szoftverem úgy 30-40% -ával volt gondom. Plusz attól a csempe f@@szomt*l megőrültem. Kilométereket utaztattam az egérkurzort, mire megtaláltam valamit. Szerintem tök logikátlan az egész, ellent mond mind annak, amit a jó öreg Windows 95 óta megszoktunk. Felraktam persze több start menü alternatívát, de vagy szokatlan volt vagy instabil.

Számtechboltba dolgozok, így többé kevésbé meg kellett barátkoznom ezzel az új "csodával", de itthonra a hátam közepébe se kívánom. A vásárlóknak is inkább a 7-est ajánlom (amíg lehet kapni).

2013. aug. 7. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
a hetes nekem is bejön
2013. aug. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!