Windows 7 vagy Windows 8?
A Windows 8 kiforratlan, a Linux meg egy igazán komoly gépbe lévő képességeket nem tudja kihasználni.
Rakd fel a Windows 7-et, inkább. De nemsokára megjelenik a Windows 8.1, azzal már érdemesebb lesz próbálkozni mint a Sima 8 -assal.
Értem, köszi a válaszokat!
Linuxal hagyjál!!!
Nekem igazából a windows 8-nak a dizájnja tetszik nagyon főleg a metro stílus! De akkor megvárom a 8.1-et és majd csak azt fogom felrakni! :DD
Részemről alapja is van, felraktam a saját gépemre 1 hónapig használtam. Kész horror volt. Az eddig használt szoftverem úgy 30-40% -ával volt gondom. Plusz attól a csempe f@@szomt*l megőrültem. Kilométereket utaztattam az egérkurzort, mire megtaláltam valamit. Szerintem tök logikátlan az egész, ellent mond mind annak, amit a jó öreg Windows 95 óta megszoktunk. Felraktam persze több start menü alternatívát, de vagy szokatlan volt vagy instabil.
Számtechboltba dolgozok, így többé kevésbé meg kellett barátkoznom ezzel az új "csodával", de itthonra a hátam közepébe se kívánom. A vásárlóknak is inkább a 7-est ajánlom (amíg lehet kapni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!