Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen program? (FONTOS! )

Van ilyen program? (FONTOS! )

Figyelt kérdés
Olyan progam kéne hogy beimportálok bele egy kpet mondjuk az embert és azt object nek veszi és én tudom mozgatni a végtagjait, van ilyen program? animációkészítéshez kéne de nagyon!
2013. aug. 7. 16:00
 1/2 tabaki ***** válasza:

Ilyen formában nincs. Külön testrészeket ábrázoló képeket be tudsz hívni mondjuk a Blenderbe, és ott professzionálisan mozgathatók. Hasonló módon eleve 2D-programokba is vihetsz képet -- pl. Pencil, Creatoon, Skeleton --, de a felsoroltak inkább csak játszadozásra valók, nem mérhetők a Blender képességeihez. Feltételezem, hogy a fizetős animációs programok okosabbak (Anime Studio, Toon Boom Studio), de az általad elképzelt módszert azok sem fogják tudni.

Ha pedig 3d-objektumot képzeltél el, egy képen nincsenek meg szükséges információk ahhoz, hogy a program kiokoskodja a tényleges formát. Én még legalábbis nem találkoztam használható progival, mindenesetre próbálkozni lehet, indulj el mondjuk így:

[link]

2013. aug. 7. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem csak 2d-s rajzfilm készítése kéne, már külön ki is vágtam egy képből a végtagokat amiket mozgatni szeretnék és leexportáltam őket PNG-be egyenként a fejet,kezet,lábat stb. ezeket szeretném bevinni a programba és egy emberkénnt összerakni és mozgatni, egy ilyen progi kéne ami ezt tudja.Anime studioval próbáltam, belehet importálni de nem lehet mozgatni(nem lehet rá bone-t rakni)
2013. aug. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!