Hogyan vegyem lejjeb a grafikát (Garry's Mod)?
Van egy játék, (Garry's Mod)
ami csak kissebb felbontással fut a gépemen.
Újra kellet telepítenem a gépemen a játékot, de nem tudom lejjeb venni a grafikát, mert mire belemegyek az options-be, és ott a video fülre, addigra kifagy a játék. Újraindítom a gépet, belépek a játékba és megint. Nem tudok eljutni a videóbeállításokig.
Az lenne a kérdésem, hogy át lehet-e állítani a felbontást a játékon kívül? Lehet, hogy valamelyik config fájlban lehet átírni, de nem találtam.
Ha esetleg tud valaki megoldást, annak köszönöm a válaszát.
Hamarabb megjártam. Nem is kell tölteni. Ugye a gmod valószínüleg parancsikonról indul. jobb egér a parancsikonon, ott van az elérési út. Így néz ki például: "C:/Program Files/Garrysmod/hl2.exe" -game garrysmod
javítsd ki a végét erre:
"C:/Program Files/Garrysmod/hl2.exe" -game garrysmod -window -dxlevel 81 +mat_forcehardwaresync 0
okozd le és elvileg megy. Ha steam-ből indítod, persze más a helyzet.
Így directx 8.1-ről megy és pár material fekete lehet. Ha mindent beállítottál és vissza szeretnéd váltani directx 9-re, javítsd ki a 81et 90re. A biztonság kedvéért visszaállítás után nézd át a beállításokat.
Sajnos nem megy, de letöltök egy másik tipusú Garry' s mod-ot
(valami agyon crackelt verziót)
És kipróbálom azon is.
Köszönöm a segítséged.
Pont most kezdtem volna el videózni :(
Már az intróm félig kész van.
Évadokra lettek volna bontva a történetek, 1 évad 20 részes lett volna. A karakterek és a tulajdonságaik megvannak.
Az évad 1 részes és 3 részes kvadrológiákból épült volna fel. Ráadásul nem gyenge történet író vagyok, az összes fogalmazásomra 5-öst kaptam az elmúlt 7 évben. Izgalamas, és cselekményes lett volna...
Na mindegy, ennek annyi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!