Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szervizeltethetem a gépet?

Szervizeltethetem a gépet?

Figyelt kérdés
Vettem Win8-al laptopot de az átelepítettem 7-re,de most a 7-en nem megy a bluetooth.Vissza akarnám üldetni a márkaszervizbe hogy javítsák meg a bluetoothot.Na szóval az lenne a kérdés hogy meg kérhetném az eladót hogy a windows 7 rendszert tegye fel ne a gyárit.Nem kötözködnének hogy azt nem lehet? csak mert a windows 7-tel 10x gyorsabb a gépem mint a 8-al

2013. aug. 7. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
azt nem értem, hogy a 7-tel hogy gyorsabb a rendszered, de ez most mindegy. Szerintem csak szimplán arról van szó, hgoy nincs telepítve a bluetooth driverje. Fel kellene menni a laptop gyártó honlapjára is keresni hozzá, hátha van. Ezért felesleges szervízbe vinni.
2013. aug. 7. 09:15
 2/8 A kérdező kommentje:
van telepíteve a driver nem is egyet próbáltam telepíteni de nem ismerik fel az adaptert se a driver se a windows
2013. aug. 7. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem sem kell szervízbe vinned e miatt,
2013. aug. 7. 09:20
 4/8 A kérdező kommentje:
és akkor mit csináljak hogy menjen a bluetooth
2013. aug. 7. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
-át kéne hívnod valakit, aki többet ért hozzá,mint te ,
2013. aug. 7. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:
valaki már a kérdésre is felelhetne....
2013. aug. 7. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

" valaki már a kérdésre is felelhetne.... "

nem fog senki,ugyanis nem lehet megválaszolni,hogy nálad speciel miért nem megy a bluu

2013. aug. 7. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
nem a bluetooth a kérdés.létszi először olvasd át utána írj
2013. aug. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!