Pdf. Van egy 200 oldalas 88500 KB méretű pdf fájlom. Hogy bontható 4 kisebb fájlra? Hogyan törölhetők belőle oldalak?
Szeretném emailhez csatolni, de túl nagy. 4 darabban működne.
Mondjuk elmenteném másolatként, majd meghagynék 50 oldalt, törölném a többit... De ezt hogy kell? Nem tudok nagyon angolul, és nem találok ilyent.
Segítsetek!
Légyszi ne javasoljatok fájl tömörítést, mert az nem tudom hogyan kell!
Ezt találtam, olvass utána. Viszont ha van gmailes fiókod, akkor ez is fölösleges, hiszen a Google Drive- on keresztül akár 2 gigabájtos fájl is küldhető.
"Légyszi ne javasoljatok fájl tömörítést, mert az nem tudom hogyan kell!"
A világ legegyszerűbb dolga, és millió ingyenprogram van rá, mondjuk a PeaZip.
Nagy valószínűséggel azonban a PDF is használ tömörítést, úgyhogy kérdéses, hogy mire mennél vele. Amúgy egy ekkora fájl azt sejteti, hogy szkennelt szövegről van szó, akkor a benne levő JPG-k már nem tömöríthetők értelmesen.
Nem hiszem, hogy ingyenesen meg lehetne oldani a problémádat, a PDF-ek utólagos szerkesztésére nemigen van használható program. Ha tényleg szkennelt képekből áll, kísérletezhetsz az Inkscape-pel, de nem tudom, mit kezd egy ekkora kásaheggyel.
A legszerencsésebb az lenne, ha kerítenél egy Adobe Acrobat programot (nem tévesztendő össze az A. Readerrel), az elvileg tökéletesen kezeli a PDF-eket, csak ugyi, az ára...
"A legszerencsésebb az lenne..."
Nem ez lenne, hanem amit gyakorivalasz2 javasolt. Igaza van.
Ez is egy népszerű megoldás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!