Hol tudom a netről megrendelni a The Sims 3-at?
Figyelt kérdés
Boltba nagyon drága,kb. 8 ezer ft :/ esetleg egy picit olcsobban nem lehet valahonnan megvenni a neten?2013. aug. 5. 13:49
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, de kihangsújoztam hogy OLCSÓBBAN kéne mert szerintem egy játékra 8 ezer ft nagyon sok..
2013. aug. 5. 15:25
3/7 anonim válasza:
Ez olcsónak számít én 3 éve 10 000-12000ft között vásároltam.
4/7 anonim válasza:
tescoba szokott néha akció lenni én akkor 6000-ért vettem.
6/7 anonim válasza:
én a csepeli tescóban vettem 3 nagy kiegészítőt az újságban úgy volt meghirdetve hogy 50%-os akció de valamit nagyon félre írhattak mert a házi kedvencek 4000Ft,nemzedékek 1500Ft és az évszakok 1990ft-ba került.nagyon megérte mert hármat kaptam egy áráért.csak külön budapesti tesco-ba kellet elmenünk mert a budaörsiben nem lehet kapni az újságban fel volt tüntetve.
7/7 A kérdező kommentje:
és ez mikor volt??
2013. szept. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!