Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mijen tűzfalat ajánlotok?

Mijen tűzfalat ajánlotok?

Figyelt kérdés

A ESET egy ideje bombáz kb napi1-2ször hogy port szeneléses támadás ezért úgy döntötem teszek fel egy tűzfalatt úgy 99%ba már biztos nem jut be(mer ugye az ESET is azért irja mer megálítota)Végül a COMODO volt amit felttetem és a port skenelének hírét se hallottam viszont sok mindent blokolt és nem is kérdezet meg mindig hogy igen-nem hanem egyből blokol ezért uninstal:(

Tudtok valami jobat?

2013. aug. 5. 11:25
 1/2 anonim válasza:
Hát szeritnem cseréld le az ESET-et.Használj inkább avast! Internet Security-t.Diszkrét program,nem zavar hülyeségekkel,és a tűzfala is nagyon jó.Külön optimizálhatod a tűzfalat mondjuk otthoni,munkahelyi,vagy nyilvános kockázatu zónára.Én csak ajánlani tudom.
2013. aug. 5. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Volt már avastom (free verzió) kiszurta a játékok crackjét,meg nálam engedet be vírust(tudni ilik elég nagy torentező vagyok)

Az ESET viszont full-verzió (abóll nincs is ingyenes)

2013. aug. 5. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!