Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Alcatel OT-918 Mix főzött rom...

Alcatel OT-918 Mix főzött rom (2.3)?

Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni? Kéne egy ilyen "főzött rom" ami asszem az hogy ugyan az az android csak nincs telerakva szolgáltatói cuccokkal...Szóval valaki el tudná magyarázni hogyan csináljam honnan szedjek le és hogy rakjam be azt a "főzött" romot?? Kérlek valaki segítsem mert ez a telefon olyan lassú ezekől a cuccoktól hogy gyorsabb egy csiga amire rakétát tettek! ELŐLRŐL!!! Kérlek segítsetek!

2013. aug. 4. 22:17
 1/1 RuinS válasza:

Ugyanezzel küszködök én is, viszont én annyival előrébb vagyok, hogy sikeresen téglává varázsoltam az én készülékemet. A gyári alap romot mentsd le valahova biztonságinak, majd annak egy másolatát próbáld módosítgatni, hátha azzal jutsz valamire.

Viszont amit véletlenül SE csinálj, az a NVRAM format. Én ezzel szúrtam el... Most pedig próbálom feléleszteni a telefonom...

2013. szept. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!