Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem fut a Mafia:The...

Miért nem fut a Mafia:The City of Lost Heaven játék?

Figyelt kérdés

Mindenféle kompatibilitási módot kipróbáltam már a Windowsban de semmi.Ráadásul eredeti.Még régen vettem meg.Ezelőtt szépen futott,de most Windows7 alatt rakoncátlankodik.Az 1.2-es patch sem megy fel.

Ezt írja ki:

[link]

Pedig fel van telepítve a játék.Ami még érdekes,hogy egy másik számítógépen is próbáltam futtatni szintén Windows7 operációs rendszerrel,de ott sem futott sehogy.A setopot is beállítgattam úgy ahogy kell.már számtalan trükköt,tippet megnéztem,de akármit csinálok nem fut.Ameddig XP-s rendszerem volt addig simán ment.

2013. aug. 4. 21:30
1 2
 1/11 anonim válasza:

nem a windows 7-el van baj.nekem ezen is hibátlanul fut.meg xp-n is.

mi is történik pontosan mikor inditanád a játékot?

2014. ápr. 26. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Semmi. Látom a kis töltés jelet és egyszerűen nem indul.
2014. ápr. 26. 15:29
 3/11 anonim válasza:

a mellékelt képből arra következtetek hogy a géped nem érzékeli hogy fel van telepítve még akkor sem ha tényleg fel van emiatt aztán nem is indítja.

próbáltad már újratelepíteni?

2014. ápr. 26. 15:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen.Rengetegszer újranyomtam. Köszi, hogy legalább te válaszoltál. Már tavaly óta nem válaszolt senki. De mondom nem adom fel.
2014. ápr. 26. 15:57
 5/11 anonim válasza:

szívesen.sajnos segíteni akkor nem tudok ha újra is telepítetted.de igazad van ne add fel.örülök hogy van még aki játszik,játszana ezzel a játékkal rajtam kívül.

azt tudom ajánlani ha van rá lehetőséged hogy válts vissza win xp-re.én is vissza fogok állni,ezt a gépet így vettem win7-el de sehol nincs a jó öreg xp-hez képest.

2014. ápr. 26. 16:10
 6/11 anonim válasza:
illetve még egy torrent-es letöltött verziót megpróbálhatnál ha még korábban nem tetted.ki tudja hátha... még azt javasolnám hogy elötte a dokumentumok és az appdata mappából töröld(ha van) a mafia mappát.nálam van.
2014. ápr. 26. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem egy torrentet. Az megy. :) Kár, hogy az eredeti nem. Nem akartam ehhez folyamodni, de muszáj volt. Köszi a segítséget. :)
2014. ápr. 26. 22:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Talán már öregek voltak a CD-k. Ki tudja. Erre tudok gondolni. Még 1x kösz. :D
2014. ápr. 26. 22:46
 9/11 anonim válasza:
szívesen.ha feltelepíteni sikerült csak nem indult el akkor nem a cd-vel volt a baj.
2014. ápr. 26. 22:55
 10/11 anonim válasza:
jó szórakozást a játékhoz!:) megunhatatlan legalább tízszer kivittem már.
2014. ápr. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!