Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » AUDACITY 1.3 Hogy tudom MP...

Névtelenül kérdése:

AUDACITY 1.3 Hogy tudom MP tenni amit felvettem? És mért kezdi szünet után mindig új sorba?

Figyelt kérdés

Nyelvi tanulásom szeretném ezzel elősegíteni, hogy munkahelyen is tudjam hallgatni a szavakat, meg valamilyen formában az igézést. Ezt a programot láttam leggyakrabban itt. Így letöltöttem.

DE ezzel a kettővel vagyok meglőve. A Sávokat néztem, de nem tudom lehetne ezt kivenni, hogy uj sorba kezdje.

Illetve egyszerűen, hogy hogyan tudnám MP3 ban kimenteni.

2013. aug. 4. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Az MP3 állományok kezeléséhez szükséged lesz a Lame MP3 könyvtárra.

Ebben a videóban el van magyarázva a beszerzése, használata:

[link]

2013. aug. 4. 21:11
 2/4 tabaki ***** válasza:

Ezt az új sorban kezdést nem értem. Ilyet nekem nem csinál. Mellesleg az Audacity már 2 fölött jár, miért a régen kifutott verziót használod?

[link]

Továbbra se feledkezz meg a LAME encoderről:

[link]

2013. aug. 5. 01:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, csak éjszakás vagyok ezen a héten.

Mikor felveszek, és leállítok, akkor kezdi ezt. Mikor folytatni szeretném uj sorba veszi, és közben hallom az elöző feldiktált hanganyagot.

2013. aug. 5. 12:07
 4/4 tabaki ***** válasza:

Lehet, hogy ez valahol beállítható, de őszintén szólva az én rendszerem nem alkalmas arra, hogy kipróbáljam, ezért inkább azt javaslom, hogy az új sávba íródott felvételt egyszerűen vágd ki, és illeszd be a másik végére, a fölösleges sávokat meg töröld. Azt is megteheted, hogy minden felvételt külön fájlba mentesz, és a végén összevágod, de ha jól értem, egyszerre csak egy-két szóról volna szó, ezért így macerásabb volna.

Egyébként akkor is új sávot kezd, ha az új felvétel előtt a réginek a végére állsz?

2013. aug. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!