AmigoDj kérdése:
Könyvtárnév & filenév! Hogyan tudom a könyvtárnevét a könyvtárban lévő adott file nevévé tenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 18:04
2/8 A kérdező kommentje:
Végülis :) csak több ezernél kicsit gázos... van e erre progi, vagy nincs? ez a kérdés...
2013. aug. 4. 18:07
3/8 anonim válasza:
Erre nincs progi csak ha írsz egyet, mert gondolom mindig más és más fálj nevét kell mindig más és más könyvtárnévvel szinkronizálni. Ezt neked kell megoldani...
4/8 tabaki válasza:
Kell egy lista, hogy melyik könyvtárat mivé nevezze el a program. Végiglépkedsz a könyvtárakon, aztán, amikor megfelelőt találsz, ha van a könyvtárban olyan nevű program, akkor átnevezi, ha nincs, nem. Vagy mit jelent az "adott fájl"?
5/8 anonim válasza:
Szerintem annyit jelent, hogy változó könyvtárneveket kell változó fájlnevekre átnevezni. Több ezer fájl esetén ehhez konkrét progit írni ahol a konkrét nevek fel vannak sorolva, na az legalább annyi meló mint TotalCommanderből...
6/8 tabaki válasza:
Hát, ha csak egyszer kell, nincs nagy különbség. De ha adódik még alkalom valaha az életben, akkor elég egy szövegfájl átírni, ami mégiscsak gyorsabb. Nem mintha az egész értelme megvilágosodott volna előttem.
7/8 A kérdező kommentje:
A Feladat:
A könyvtár neve: Pista
A Pista könyvtárban található egy txt kiterjesztésű file, neve lényegtelen, mert a könyvtár nevét kellene felvennie.
Azaz: a TXT neve: Pista.txt
Van erre megoldás, mert a Ctrl+c & Ctrl+V-t ismerem, de elég sokszor eljátszani nincs kedvem...
:)
2013. aug. 5. 20:47
8/8 A kérdező kommentje:
Ya, és hogy még tisztább legyen a következő könyvtár neve: Laci és a benne lévő txt filenak is Laci.txt kellene lennie...
és így tovább...
2013. aug. 5. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!