Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom beállítani a...

Mádásor kérdése:

Hogyan tudom beállítani a gépemen a processzoromnak a fordulatszámát?

Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan szinte mindig 100%-on megy a procim és be kéne állítanom hogy lassan menjen és halkan.
2013. aug. 4. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Hova fordul neked a processzorod? XD
2013. aug. 4. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
fogyatékosoktól választ nem kérek
2013. aug. 4. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:
de gyűjtök neked kupakot ennyit tehetek érted :D
2013. aug. 4. 16:36
 4/9 petizacc ***** válasza:

Éppen ez az, hogy te vagy a fogyatékos!

Egy processzornak maximum órajele van. Mellesleg meg biztos nem véletlenül dolgozik maxon szerencsétlen.

2013. aug. 4. 16:59
 5/9 tabaki ***** válasza:

Egyrészt: Meg kéne tudnod, hogy mit csinál (Feladatkezelő, Folyamatok fül).

Másrészt: Miféle hangot ad a szerencsétlen? Ha túl van terhelve, veszettül sípol, esetleg kidurran, de amíg lehet, kussol. Legföljebb a ventilátor szokott zörögni, amit meg is tudok érteni, ha ezerrel fűti valami a procit.

2013. aug. 4. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Fordulataszáma a belső égésű motornak van..:)

"..hogy lassan menjen és halkan." Miért szeretnéd mégjobban megölni szegényt?

2013. aug. 4. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nos először is a processzor nem forog sehova, max a hűtőventilátora. A kérdésedből nem derül ki, hogy mire gondolsz: arra, hogy mindig 100% a CPU használat (feladatkezelő) vagy a hűtőventilátor pörög folyamatosan maximum fordulatszámon. Mielőtt fogyatékosozni kezdesz, legközelebb olvasd el a kérdésed, és talán egy normálisan megfogalmazott kérésre normális válaszokat fogsz kapni.
2013. aug. 4. 22:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Raktam rá egy ellenállást és most hideget fúj és hangja szint nincs..
2013. aug. 5. 09:49
 9/9 tabaki ***** válasza:
Nekem is jól jönne egy ilyen hideget fújó processzor ebben a hőségben, biztosan jobb, mint a klíma. Csak föltűzném, mint a gallérmikrofont, és élvezném a hűs szellőt.
2013. aug. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!