Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes Win7ről OSX-re váltani?

Érdemes Win7ről OSX-re váltani?

Figyelt kérdés
Tudom kérdés, hogy mire használom, hát hang és videóvágásban szeretnék mélyebben elmerülni, eléggé jó vasam van és nem tudom, hogy érdemes-e a Hackintosh-t használom-e vagy sem. :)

2013. aug. 4. 02:50
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Mac OSX-re erdemes, Hackintoshra nem!
2013. aug. 4. 03:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha Intel procid és nvidia vga-d van akkor ok, nekem tökéletesen működik minden
2013. aug. 4. 03:57
 3/8 Komplikato ***** válasza:
Akarsz használni csak OSX-en futó programokat? Ha igen csak akkor érné meg. Persze ehhez vagy egy igazi Apple gép kell, vagy olyan PC vas, aminek minden porcikáját alapból támogatja az OSX, hogy ne kelljen buherált KEX-szek miatt szívni.
2013. aug. 4. 04:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Hackintosh használata nem feltétlenül olyan egyszerű, hogy feltelepíted, aztán kész. Nekem anno két gépen - igaz, nem Intel, de inkább VGA-val szenvedtem - is komoly problémáim támadtak, aztán mehetett a kextek utáni hajsza, utána lévő laptopomra már fel sem próbáltam rakni, mert bár Intel volt, de utánaolvasottak alapján egy core-t le kellett volna tiltani, meg hang sem lett volna...

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, hogyha utánanéznél, te alaplapoddal, VGA-dal milyen kilátásaid vannak, illetve ha első körben Windows mellé raknád fel, aztán ha minden működni látszik, és tetszik is s rendszer, dózerolod a Windows-t.

2013. aug. 4. 11:13
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 4. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért kell Intel cpu, nvidia vga és lehetőleg efi-s alaplap mert akkor nem kell kextekkel szarakodni, a bootloadert, hangkártya kextet, stb-t meg a kextbeast megoldja, és lehet letölteni tpb-ről intel bootable install dvd-t, ami tartalmazza a kextbeastet és csak telepítesnél ki kell választani a hang, lan kártya típusát meg talán hogy melyik bootloadert szeretnéd, azzal tök egyszerű, utána tökéletesen működik (és az is ha jól emlékszem csak intel)

Sandy/Ivy bridge biztos hogy működik(IGP-vel is), vga-ból meg nvidia 6xx széria, mert ezekhez nem kell kext, tartalmazza az OS X

2013. aug. 4. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én próbálkoztam régen hackintosh-al (10.6), de sok gondom volt vele. Kompatibilitási gondok, instabilitás stb... egy sima pc-re telepítve egyből elveszti a varázsát.

Bezzeg amikor nálam volt egy ismerősöm macbook-ja egy hétig... azon egy álom volt használni :)

OS X csak egy gyári mac-en jó igazán, hackintosh-al közel sem éri meg annyira. Szerintem ne tedd

2013. aug. 6. 17:15
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!