Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 2 program kellene nekem...

2 program kellene nekem online. Kellenne egy zenevágóprogram és egy knvertáló. Vlki tud segiteni?

Figyelt kérdés
az online-t ugy értem h amit nem kell letölteni hanem online használni tudom. a konvertáló pedig olyan h pl: Waw-bol konvertálok mp3-ba (és ezis online kellene)... köszi előre is

2013. aug. 3. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Válogass kedvedre:

[link]

[link]

2013. aug. 3. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz:D de nemtudom melyik a jó vagy melyikkel érdemes:DDD
2013. aug. 3. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha online, akkor olyan is. Azok általában gyors és egyszerű megoldások, kevés igazi lehetőséggel.

Ha rászánod magad a letöltésre és telepítésre, akkor vágóként próbáld az AudaCity-t, konvertáláshoz meg pl. Format Factory.

2013. aug. 3. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Mixmeister, FL studio :)
2013. aug. 3. 22:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az auda city-t már probáltam valamiért rosszul menti le... de ezt a másikat kipróbálom . :DD
2013. aug. 3. 23:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Arra nem tudsz egyébként valami megoldást? az van az audacity-mmel hogy amikor lementem waw-ba menti le ez nem is lenne olyan nagyon gond mert áttudom konvertálni. de nemindul el a zene ahogy megnyitum ugy mutatja mintha már lejátszotta volna...
2013. aug. 3. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Az MP3-ba mentéshez itt vannak hasznos válaszok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

A többihez meg talán ez segít:

http://www.youtube.com/watch?v=cvLZl-_ig2k

2013. aug. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!