2 program kellene nekem online. Kellenne egy zenevágóprogram és egy knvertáló. Vlki tud segiteni?
Figyelt kérdés
az online-t ugy értem h amit nem kell letölteni hanem online használni tudom. a konvertáló pedig olyan h pl: Waw-bol konvertálok mp3-ba (és ezis online kellene)... köszi előre is2013. aug. 3. 22:36
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz:D de nemtudom melyik a jó vagy melyikkel érdemes:DDD
2013. aug. 3. 22:46
3/7 anonim válasza:
Ha online, akkor olyan is. Azok általában gyors és egyszerű megoldások, kevés igazi lehetőséggel.
Ha rászánod magad a letöltésre és telepítésre, akkor vágóként próbáld az AudaCity-t, konvertáláshoz meg pl. Format Factory.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az auda city-t már probáltam valamiért rosszul menti le... de ezt a másikat kipróbálom . :DD
2013. aug. 3. 23:04
6/7 A kérdező kommentje:
Arra nem tudsz egyébként valami megoldást? az van az audacity-mmel hogy amikor lementem waw-ba menti le ez nem is lenne olyan nagyon gond mert áttudom konvertálni. de nemindul el a zene ahogy megnyitum ugy mutatja mintha már lejátszotta volna...
2013. aug. 3. 23:14
7/7 anonim válasza:
Az MP3-ba mentéshez itt vannak hasznos válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
A többihez meg talán ez segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!