Ha telepítettem egy 32 bites Ubuntut, és 64 bites a rendszerem, akkor megéri kitörölni, majd újra felrakni a 64 bites verziót?
Amúgy 12.04 LTS-ről lenne szó...
Előre is köszönöm a válaszokat:).
@1: nem az volt a kérdés, hogy neked mi a véleményed az Ubunturól. :)
Szerintem akkor éri meg lecserélni 64 bitesre, ha 4GB-nál több RAM-od van.
#1: mondjuk azért, mert az a "szаr" nem egy tetülassú - és a hasznélattal csak egyre lassuló - valami, és fоssa szét magát pár feltelepített program után? Vagy talán mert "kicsit" stabilabb, mint a dédelgetett Windowsod?
Vagy egész egyszerűen azért, mert marhára nincs közöd ahhoz, hogy ki mit használ, és nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményed a kérdező oprendszeréről?
Egyébként kérdező: ha 4 GB-nál kevesebb a RAM-od, akkor én nem tudok olyan nyomós indokról, amiért váltanod kéne.
Igen, több van mint 4 (pontosan 6 GB), akkor gyorsabb lesz, vagy miben lesz jobb?
Kedves 1.: a gépemen az Ubuntun kívül megy egy teljesen legális Windows 8 is, de ha nekem tetszik (és talán jobb is, csak érteni kell hozzá), akkor kérlek a kérdésre válaszolj, vagy , ha nem értesz hozzá, akkor ne szólj bele! Köszönöm.
Hiába van rajta legálisan, nem mindenkinek jön be, tehát ki kell dobni, passz. Ennyivel tartozol másoknak.
Asszem, az a lényeg, hogy a 64biten már közvetlenül címezhető a 4GB-nál nagyobb memória is, tehát valószínűleg gyorsul. Ha nem így van, majd kijavít, aki ért is hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!