Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft probléma Segítene...

Piro2 kérdése:

Minecraft probléma Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Letölttöttem a minecraft 1.6.2-t torrentel feltelepítettem, de mem működött. Töröltem és a következő beindulástól sorban dobálta fel a "setup" ablakokat százasával. A gép emiatt használhatatlan, és az sem segített hogy töröltem a letöltött anyagot és . Minecraft mappát.
2013. aug. 3. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Háth, fiam, sikerült letöltened egy vírust, szerintem amíg nem jön ki normális tört launcher addig ne tölts le ilyen nonamecuccokat. Nézd meg, hogy nincs-e valami az indítási cucc beállítva.
2013. aug. 3. 00:13
 2/5 anonim válasza:
töltsd le a hu-minecraftot. nem vírusos, 1.6.2es verzióval
2013. aug. 3. 12:39
 3/5 kisscsaba182 ***** válasza:
a hu_minecraft egy FOS és vírusos mint a szar te low
2013. aug. 3. 22:31
 4/5 anonim válasza:
már bocs de 1.6hoz tudsz jobb ingyenes megoldást te retardált? amúgy meg nem vírusos a hu mc
2013. aug. 3. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak tisztázzuk!

Nem újat akartam letölteni, hanem ezt kiebrudalni. Az AVG közben huszadik újraindításkor rájött, hogy ez vírus, és törölte azt a valószínűleg rejtett mappából amit még a total commander sem látott, úgyhogy a kérdés már tárgytalan.

2013. aug. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!