Az miért van h Call of Duty 1-be ha hálózatba szeretnék játszani akk behoz egy konzolt és tovább nem megy?
Mert szerintem nem értesz hozzá.
Lényeg, egyikőtöknek létre kell hoznia egy szobát:
1. Főmenü - Start new Server
2. ott beállítod mit akarsz (szerver neve, játék módja -> DM, TDM, időlimit, gyilok limit, stb...,
3. Utána startot nyomsz. Ezután bejön a játék, és VÁRSZ a haverodra.
Másik embernek akivel játszani akarsz (szóval a haverodnak), a következőket kell tennie.
1. Főmenü - Join a Game
2. Game type: állítsa "All"-ra (minden játékmód mutatása)
3. Source: állítsa "Local"-ra (helyi hálózat)
4. Nyomjon "Refresh List"-et.
És neki ott kell lennie annak a szervernek, amit te kreáltál. "Join", és nyomjátok.
Ha másokkal akartok multizni interneten, akkor mindkettőtök:
1."Join a Game" a menüben,
2."Source" legyen "Internet"
3. Refresh List gomb, és válasszatok egy szervert ahova befértek.
Elvileg működnie kell.
Ha valami nem klappol, a tűzfalon engedd át a programot.
Sokat játszottam, és játszom is még vele (United Offensive), de ha nincs vásárolt, csak letöltött cd-kulcsotok, nem biztos, hogy futni fog a multiplayer...
Ja persze, de csak ha egy routerről (gy.k. egy fedél alatt vagytok) nyomjátok ketten, akkor lesz működőképes a Local server.
Ha ő otthonról, és te is otthonról játszol, akkor csak az "Internet"-es fog működni. Szóval Source=Internet, és Refresh. Szerver keresés ami szimpatikus (amennyiben EREDETI a cd-kulcs), és Join.
Helyi hálózatra szerintem jó lesz a használt cd-kulcs is, amit leszedtél a netről, de interneten nem fogsz tudni játszani.
Többit meg már leírtam, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!