Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Írnátok olyan média lejátszó...

Írnátok olyan média lejátszó programok neveit amiknek hasonló külsejű, hasonlóan jól kezelhető médeiatruk van mint a Winamp-nek vagy a Windows Media Player 11-12 nek de több fájlt képesek kezelni?

Figyelt kérdés
igazából olyan problémám van hogy a Winamp a felmásolt mp3 és egyéb formátumú zeneszámoknak / klippeknek kb a negyedét nem ismeri fel... pl felmásolok 100 fájlt abból átlagosan 70-75 öt ismer fel... több fájlnál még többet kihagy....

2013. aug. 2. 12:27
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi az kimaradt hogy a Windows Media Player még kevesebbet ismer fel mint a Winamp...
2013. aug. 2. 12:29
 2/7 anonim válasza:
Talán a divx program, de az inkább filmekhez jobb.
2013. aug. 2. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is hasnonló programot kerestem, de az a baj, hogy nagyon kevés az olyan videólejátszó, aminek médiatára is van. Én a Daum PotPlayer használom, ez szépen néz ki, alapból mindent lejátszik, de a médiatára olyan, hogy létrehozhatsz mappákat ún. file navigatorként, és felvehetsz bele videókat, zenéket, vagy egy komplett mappát is hozzáadhatsz.

A BSPlayernek van jó médiatára, sokmindent lejátszik, és amikor feltelepíted, átnézi hogy milyen kodekek vannak feltelepítve, és ha hiányzik valami, akkor letölti.

A Real Playernek is van ilyen médiatára, és az is sokféle formátumot támogat.

Ezek jutottak az eszembe, remélem tudtam segíteni. :)

2013. aug. 8. 17:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a BsPlayerre a tippet igaz kevesebbet ismer fel mint a winamp de amúgy tetszik...
2013. aug. 8. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
A Jetaudiot kifelejtettem a felsorolásból. A nevével ellentétben videókat is lejátszik a megfelelő kodekek telepítésével. :)
2013. aug. 8. 22:14
 6/7 anonim válasza:
Vlc,inkabb filmekhez van,de asszem zeneket is lejatsza!
2013. aug. 15. 18:08
 7/7 anonim válasza:
GOM Player. :D
2013. okt. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!