Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem jól szedi le a videót a...

Nem jól szedi le a videót a Real Downloader. Ez miért van?

Figyelt kérdés
rányomok a jobb fölső sarokban lévő ikonra, hogy szedje le,és le is szedi, de olyan, mintha csak hang lenne, és azt sem tudja elindítani. újra és újra próbálom, és egy ideig ez működött, mert a harmadik vagy negyedik alkalommal már jól szedte le, de már nem tudok semmit sem csinálni. megpróbáltam ugyan azt a videót máshonnan leszedni, de az sem működött. a mozzillát is olyan régebbi kiadásra cserléltem, ami biztos, hogy kompatibilis vele, szóval nem tudom mi baja. mit tegyek? segítséget előre is thx!!!

2013. aug. 1. 18:13
 1/1 kleptomanitic74 válasza:
keress mas letolto progit pl: vso downloader ezzel csak el kell inditani a bongeszoben a videot es egybol tolti is le. meg a freeware werzioja is total jo.
2013. aug. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!