A netbookomra windows 8 van telepítve. A kezdőképernyőn viszont az alakalmazásokat nem tudom megnyitni, mert azt írja ki, h túé kicsi a képernyő felbontás, és h állítsam át. De már így is a maxon van. Mit tegyek?
Ja azt nem tudom.
Nekem is ugyanaddig tart megkeresni a google-ban a megoldást, mint neked.
2 másodperc volt megtalálni egyébként.
Hát akkor nem tudom mit szeretnél.
Csodák csak a mesékben vannak.
Szerintem az unix rendszerek nem ide tartoznak és a köztük levő vita. Én mind a kettőt használom mindegyiknek megvan előnye hátránya.
Igen is az MS termékek között a Win 8 lett eddig a legstabilabb és leggyorsabban használható rendszer.
Unix rendszereket, mint ubuntu ami egyre felh barátabb csak netezésre és üzleti dolgokra érdemes használni átlag felhasználóknak és hétköznapi programjaikról többnyire lemondhatnak. (Jöhet a linux guru, hát de ott a qwine) az átlag felhasználók nem fognak szarakodni a különböző emulátorokkal amikor egyszerűen megoldható egy másik oprendszerrel. Kinek ez kinek az. Ubuntu tök felesleges az átlag körökben is linuxot másra nem érdemes szerintem használni, mint programozásra és szerverezésre esetleg tényleg csak internetezésre hétköznapi formációban.
Linux-nál tartunk az ubuntu minél felh barátabb közel annyi ramot eszik mint a win ezért ajánlom inkább a wint átlag felhasználóknak.
Amelyiket én használom Debian distrub., mert azon látszik már a különbség programozás szempontból, hogy mennyivel gyorsabban futtatja le és az alap teljesítmény zabálása winhez képest milyen kevés illetve hetekig bekapcsolva lehet a gép az ugyan olyan stabilan fog állni mint mikor bekapcsoltad.
Ennyi szempontot felvetve Win vs Linux átlag körökben egyértelmű melyik tarol (Win). (Pedig független vagyok, mind a kettőt nagyon szeretem)
Programozók/Szerveresek körében Win vs Linux itt pedig egyértelműen akinek van esze Linux.
Ezzel lezárnám a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!